• da

Danhostel Årskort/Familiekort

Danhostel Årskort skifter navn til: Danhostel Familiekort

ALLE er velkomne på et Danhostel og skal ikke længere være medlem, men det kan godt betale sig… for har du et årskort, sparer du nemlig 10 % på dine overnatninger !

Med et Danhostel Familiekort får du en række fordele. Kortet giver udover10 % rabat ved køb af overnatning , adgang til gode rabatter på oplevelser og attraktioner rundt om i Danmark.

Et Danhostel Familiekort koster 150 kr. og kan enten købes i forbindelse med din booking, på alle Danhostel vandrerhjem eller for sig selv på www.danhostel.dk

Kortet er et HUSSTANDSKORT og er gyldigt for ENKELTPERSONER, ÆGTEFÆLLER, SAMBOENDE PAR og ENLIGE FORÆLDRE med HJEMMEBOENDE BØRN under 27 år i SAMME HUSSTAND.

Kortet er ikke gyldigt i forbindelse med grupper.

Hvis du køber online, modtager du dit Familiekort enten i en e-mail med en vedhæftet PDF-fil som du kan printe ud, eller som SMS på din smartphone. Før du kan printe dit Danhostel Familiekort ud skal du aktivere det via et link som du også modtager i en e-mail.

Når du har aktiveret din konto/profil får du også adgang til en række fordele:

  •  Adgang til dit Danhostel kort – både som e-mail og SMS
  • Se dine bookinger, uanset hvorfra du logger på
  • Nemmere at få overblik over og ændre bookinger
  • Attraktive rabatter på attraktioner og forlystelser

Der kan også opnås 10 % rabat ved at reservere telefonisk eller pr. mail . Rabatten gives IKKE til reservationer foretaget ved andre bookingportaler end Danhostel.dk, hihostel.com eller Danhostels egne webshops. Rabatten trækkes derfor heller ikke i hverken bookingsituationen eller ved ankomsten.

For udlændinge med gyldigt nationalt eller internationalt årskort gælder rabatordningen naturligvis også hvis bookingen er foretaget på hihostels.com eller ved henvendelse på telefon/mail.

Udlændinge som ikke er i besiddelse af et årskort kan i Danmark købe et internationalt årskort for kr. 160,00, dette kort er naturligvis også gældende i 12 måneder fra udstedelsesdatoen.

Andre fordele:

Til Familiekortet knytter sig en del andre rabatter. Danhostel-kæden har indgået rabataftaler med forskellige attraktioner, seværdigheder, museer o.lign landet over.

Læs mere om Danhostel Familiekort http://danhostel.dk/rabat-kort

Danhostel Familiekort er også gældende i udlandet, på de hostels der er med i det internationale samarbejde “Hostelling international” (HI). Det er dog forskelligt fra land til land, hvor meget du får i rabat. Check her: http://www.hostelz.com

I nogle lande kræves det også, at børn har deres eget Årskort (fx Sverige, England og Tyskland). Dette kan du skaffe gratis i Danmark.