• Dansk

Danhostel Digital Fordelskort

 

ALLE er velkomne på et Danhostel og skal ikke længere være medlem, men det kan godt betale sig… for har du et fordelskort, sparer du nemlig 10 % på dine overnatninger !

Med et Danhostel Digitale Fordelskort får du en række fordele. Kortet giver udover10 % rabat ved køb af overnatning , adgang til gode rabatter på oplevelser og attraktioner rundt om i Danmark.

Et Fordelskort er gratis og kan bestilles i forbindelse med din booking eller for sig selv på www.danhostel.dk

Kortet er et HUSSTANDSKORT og er gyldigt for ENKELTPERSONER, ÆGTEFÆLLER, SAMBOENDE PAR og ENLIGE FORÆLDRE med HJEMMEBOENDE BØRN under 27 år i SAMME HUSSTAND.

Kortet er ikke gyldigt i forbindelse med grupper, lejrskoler eller individuelle bookinger på andre portaler end Danhostels egen.

Sådan gør du:

www.danhostel.dk/fordelskort

Opret dig med emailadresse og tilmeld dig nyhedsbrevet. (afmelder du senere nyhedsbrevet, slettes dit fordelskort)

Når du har aktiveret din konto/profil får du også adgang til en række fordele:

  •  Adgang til dit Danhostel kort – både som e-mail og SMS
  • Se dine bookinger, uanset hvorfra du logger på
  • Nemmere at få overblik over og ændre bookinger
  • Attraktive rabatter på attraktioner og forlystelser

Der kan også opnås 10 % rabat ved at reservere telefonisk eller pr. mail . Rabatten gives IKKE til reservationer foretaget ved andre bookingportaler end Danhostel.dk, hihostel.com eller Danhostels egne webshops. Rabatten trækkes derfor heller ikke i hverken bookingsituationen eller ved ankomsten.

For udlændinge med gyldigt nationalt eller internationalt årskort gælder rabatordningen naturligvis også hvis bookingen er foretaget på hihostels.com eller ved henvendelse på telefon/mail.

Udlændinge som ikke er i besiddelse af et årskort kan i Danmark købe et internationalt årskort for kr. 160,00, dette kort er naturligvis også gældende i 12 måneder fra udstedelsesdatoen.

Andre fordele:

Til Fordelskortet knytter sig en del andre rabatter. Danhostel-kæden har indgået rabataftaler med forskellige attraktioner, seværdigheder, museer o.lign landet over.

Læs mere om Danhostel Familiekort: www.danhostel.dk/fordelskort

Danhostel Familiekort er også gældende i udlandet, på de hostels der er med i det internationale samarbejde “Hostelling international” (HI). Det er dog forskelligt fra land til land, hvor meget du får i rabat. Check her: http://www.hostelz.com

I nogle lande kræves det også, at børn har deres eget medlemskort (fx Sverige, England og Tyskland). Dette kan du skaffe gratis i Danmark.

 

Vi anvender cookies til at forbedre oplevelsen på vores side.

Du accepterer ved at fortsætte